Petreski Law Offices

Ние нудиме
правично и ефикасно

застапување.

“Petreski Law Offices” им нуди на своите клиенти пријатна услуга и напорна работа при застапување во нивно име.

Запознајте го адвокатот

“Тука сме да Ви помогнеме!”
Благоја Петрески, Адвокат

Асистент

Марија Петрески, Правен асистент

Ве молиме контактирајте нé за да разгораваме за вашите правни потреби што е можно побргу.

Исто така зборуваме Македонски јазик

Области на работа

Локации кои ги опслужуваме

“Petreski Law Offices” ги застапува потребите на своите клиенти од Њу Џерзи и Њу Јорк од 2017. Посветени сме да обезбедиме напорна работа во име на нашите клиенти. Имаме застапувано клиенти од:

Morris County
Sussex County
Bergen County
Essex County
Passaic County
Hudson County
Middlesex County

Нашиот процес

1.
Контактирајте нé
2.
Запознајте нé
3.
Заедно до решение