Контакт

Локации кои ги опслужуваме

“Petreski Law Offices” ги застапува потребите на своите клиенти од Њу Џерзи и Њу Јорк од 2017. Посветени сме да обезбедиме напорна работа во име на нашите клиенти. Имаме застапувано клиенти од:

Morris County
Sussex County
Bergen County
Essex County
Passaic County
Hudson County
Middlesex County

  Контактирајте ја нашата канцеларија преку телефон или преку е-мејл за да разговараме за вашите правни потреби што е можно побргу.
  Исто така зборуваме Македонски јазик.

  • Адреса: 1167 Route 23 South, Second Floor, Kinnelon, New Jersey 07405
  • Телефон: 973-750-4092
  • Факс: 973-750-4093
  • E-мејл: info@petreskilaw.com
  • Ве молиме посетете го нашиот Фејсбук профил.